Welkom op de website van The Dutch Gamers!

Wat begon in 2012 met 365Gaming als website om lezers op de hoogte te houden van het laatste game nieuws en de feitjes uit de gamewereld, is uitgegroeid tot een grote Facebook community waarbij we Nederlandse gamers samen brengen. Een platform om van alles te delen voor en door gamers. Van memes tot aankopen waar de leden trots op zijn.

Na een explosieve groei op Facebook in 2017 is besloten om de The Dutch Gamers samen te voegen met de reeds bestaande website van 365Gaming. Op deze manier kunnen meer faciliteiten geboden worden aan de leden die helaas niet mogelijk zijn op Facebook. Video’s & give-ways posten we vaak enkel op Facebook, maar nieuws kun je op beide media vinden.

Maar wat voor een meerwaarde geeft de site naast Facebook?

De reviews van games posten we op de website. De linkjes naar deze reviews kunnen jullie wel openen via Facebook (en Twitter) maar de daadwerkelijke content staat op de website. Dit omdat Facebook qua layout helaas niet zo flexibel is.

Daarnaast schrijven een aantal van de crewleden ook af en toe columns, die een blik geven in het leven van ons als gamers. Hoe de passie is ontstaan, hoe game-relaties zijn opgebloeid maar soms ook de serieuze kant van het game-leven. We proberen het leven van de gamer centraal te laten staan, dus ook de impact van gamen naast het gamen zelf. Deze verdienen een speciaal plekje en zouden anders onder een berg gaan nieuwsberichten kunnen verdwijnen.

We proberen het zo luchtig mogelijk te houden en zo nu en dan met een knipoog, gewoon no nonsense, van gamers voor gamers.

Veel plezier en game on!
The Dutch Gamers Crew


FACEBOOK
The Dutch Gamers


COLOFON

Opgericht
: November 2012
Gevestigd te: Apeldoorn


CREW

 

No Authors Enabled

Tick the "Show On About Us Page Template" checkbox on each author profile you wish to showcase here.