World of Tanks Console verwelkomt actiehelden Rambo, Snake en Braddock in de game. Deze kanjers uit de Jaren 80 zullen samen met Season 3 en de grootste update die de game ooit heeft gehad worden toegevoegd. De engine en de graphics hebben een megagrote upgrade gekregen en ook de UI en tank ervaringen zijn aangepast.

Update 6.0:

Update 6.0 geeft spelers een verbeterde speelervaring omdat de engine van de game, alsmede de graphics, flink is geüpgraded. De game mooier geworden dankzij verbeterde verlichting, details en texturen. Ook heeft de User Interface een flinke poetsbeurt gehad waardoor de game beter en intuïtief aanvoelt en heeft de game een verbeterende voertuig management, commander en apparatuur systemen gekregen. Ook kun je beter inzicht krijgen op jouw persoonlijke ontwikkelingen via de “Personal Tab” die jouw voortgangen toont op jouw carrière, keycards, medailles, statistieken en activiteiten.

Season 3 content:

Gezien het enorme succes van het eerste seizoen met WWE SummerSlam en de tweede met Hot Wheels™. Verwelkomt World of Tanks Console vandaag actiehelden Rambo, Snake en Braddock in de game. Deze stoere iconen uit de jaren 80 voegen veel actievolle content tot de game toe. Spelers kunnen strijden voor Premium en Hero skins voor alle karakters die je op veel tanks gebruiken kan. Ook zullen zij in de garage te zien zijn en zullen zij als commandanten beschikbaar zijn in hun eigen gethematiseerde tanks.