RICHTLIJNEN & BESTANDEN TDG FACEBOOK GROEP

Iedereen die van gamen houdt en een link met NL heeft kan erbij, alle gamers zijn welkom. We hebben voor het lidmaatschap daarom geen zware screening, maar wel met wat er gepost wordt. Leuke feitjes, memes, vragen om hulp, laatste aankopen, games, technische tips etc kunnen gewoon los worden gepost.

Voor een aantal andere zaken zijn er “verzamelposts” gemaakt waar je in de comments kunt posten. Op die manier staat alles bij elkaar, is het snel terug te vinden en scheelt het hoeveelheid losse posts. Helaas geeft Facebook een optie om deze verzamelposts te vinden, dus daarom hebben we deze pagina gemaakt om alles bij elkaar te hebben. We mogen verwachten dat elk lid deze richtlijnen leest en volgt. Posts die niet de richtlijnen volgen worden niet toegelaten of verwijderd.

Bedankt voor jullie input en hou het gezellig voor iedereen…met respect voor iedereen! Leden die geen respect hebben worden uit de groep gezet en geblokkeerd. Wij kunnen niet alle reacties screenen, dus als je iets tegenkomt dat niet in TDG hoort, geef het s.v.p. aan bij 1 van de beheerders.


TDG RICHTLIJNEN:

BASIS:

  • Respectvol voor iedereen zijn! Sommige leden worden direct verwijderd bij extreem gedrag, anders volgt een waarschuwing. Comments die volgens ons respectloos zijn kunnen worden verwijderd zonder toelichting. Onder respectvol gedrag hoort ook niet benaderen van de andere leden via pm zonder dat zij hierom vragen! Ook worden seksuele toespelingen niet toegestaan!
  • Geen onnodige PC vs Console posts EN comments plaatsen. We zijn allemaal gamers en jezelf als gamer superieur zien heeft geen toegevoegde waarde en brengt de sfeer naar beneden.
  • Provocerende posts en comments zijn niet toegestaan en verwijderd. Bij meerdere provocerende opmerkingen zul je worden verwijderd uit de groep.
  • Posts m.b.t. hacken van games en consoles zijn NIET toegestaan. Ook niet sites die mogelijkheid geven tot aankoop van illegale games of gamescharing etc. Ook ongeoorloofd modden, o.a. in multiplayer willen wij niet aanmoedigen, dus hierover geen posts.
  • Geen materiaal van games posten die een Non-Disclosure Agreement hebben (bv tijdens Beta).

Alles mag in een losse post in de groep behalve de onderstaande uitzonderingen, klik daarvoor op de link naar de verzamelpost.

VERZAMELPOSTS:

Voor alle verzamelposts/albums geldt: Staat een spel er niet tussen, stuur dan even een bericht via Facebook.


Sommige mensen vinden het omslachtig dat ze in een verzamelpost iets moeten delen, maar met zoveel leden en veel posts is het helaas noodzakelijk omdat niemand anders wat kan terugvinden. Wij keuren de posts gewoon af als deze niet conform de richtlijnen zijn, dan is je tekst dus ook weg, dus bespaar jezelf teleurstelling en dubbel werk en kijk even waar iets hoort.

Als je niet weet of iets gepost kan/mag worden, stuur een beheerder een bericht.


De TDG game groepen kun je hier vinden.