Tijd voor een feestje – Mario Party Superstars, een klassieke verzameling met spelborden uit de Mario Party-games die verschenen voor de Nintendo 64 en 100 minigames uit de hele Mario Party-serie, verschijnt op 29 oktober voor de Nintendo Switch.

De borden zijn opnieuw ontworpen voor de Nintendo Switch en hebben elk hun eigen, unieke evenementen. Spelers die meteen van de minigames willen genieten zitten goed op de Minigame-berg met zeven spelvarianten: losse games, het coöperatieve dubbelspel, drie tegen een, sporten en puzzels, overlevingsstrijd, muntenstrijd en uitdaging van de dag.

Het is makkelijk om altijd en overal samen te spelen, want dit kan online*, op hetzelfde systeem** of via een lokale verbinding***. De online multiplayerstand is zowel goed voor een snel potje met vrienden als een marathonsessie van maar liefst 30 beurten. Daarnaast kan een solo-speler het online opnemen tegen willekeurige spelers van over de hele wereld.

In de bordspelstand kunnen spelers stickers gebruiken om te communiceren met hun medespelers en aan het begin van elke beurt de opschortfunctie gebruiken om een pauze in te lassen en later weer verder te spelen.

Mario Party Superstars verschijnt op 29 oktober voor de Nintendo Switch. De game biedt vijf klassieke spelborden, 100 minigames, de Minigame-berg met zeven spelvarianten en meer. Alle standen kunnen zowel solo als multiplayer gespeeld worden, dat laatste op hetzelfde systeem, via een lokale verbinding of online, met vrienden of andere spelers van over de hele wereld.