De oplettende bezoekers van de site en de Facebook pagina zullen het gemerkt hebben, maar een groot deel van de vrijdag en zaterdag was de site even offline. Dit was vanwege onderhoud aan de site, maar wat is er dan precies gedaan? Daarom een korte uitleg (voor wie het wil weten 🙂 ).

Ons SSL certificaat deed de laatste weken erg raar, de website kreeg een “niet veilig” codering daarom en de pagina’s & Reviews waren daarom soms helaas niet eens te openen. De reden hiervoor was dat de website van The Dutch Gamers nog op het domein van 365Gaming stond. Deze kruisverwijzing gaf soms wat conflicten zeg maar. Dit weekend hebben we de hosting omgezet naar thedutchgamers.nl en we gaan ervan uit dat de problemen daarmee verholpen zijn. Evt dat de cache bij de bezoekers nog wat hick-ups geeft, maar dat zal van korte duur zijn.

We hebben een groot gedeelte van de oude nieuwsberichten verwijderd omdat deze ook niet meer relevant zijn. Oude Colums & Interviews staan nu onder de categorie “Uit de oude doos”. Als je een keertje niets te doen hebt, altijd leuk om door te spitten. Let op: de oude posts hebben helaas vaak geen images meer. De Reviews staan er allemaal nog op (vanaf 2012) maar de oudjes zullen in “read only” versie zijn. Onze Editors hebben zoveel mooie reviews gemaakt al die jaren dat we deze gewoon wilden bewaren. Verder hebben we wat functionaliteiten zoals de Feed van Facebook & Instagram toegevoegd, maar al met al ziet de site er nog hetzelfde uit als de laatste maanden.

Dat was wat anders de jaren daarvoor….dus ik dat dat het misschien wel grappig was om de verloop van de site hier weer te geven. Vanaf het “houtje-touwtje” concept aan het begin in 2012, de tijdelijke TDG fase zonder echt logo tot aan de site zoals hij nu is.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Over de auteur

Retired Chief Editor & Webmaster

Monique a.k.a. Weerwolff is een echte XboxMamma.... Al jaren actief op de Xbox. Begonnen op de oude consoles net als menig ander gamer; de NES, Atari, Commodore 64 en daarna jaren genoten op de PC met games als Myst, The 7th Guest, The Beast Within, King Quest, en Leisure Suit Larry. Toen de carrière om de hoek kwam kijken heeft ze het gamen even "in de steek gelaten” en heeft met Halo2 het gamen pas weer opgepakt. Inmiddels staan/liggen er een Xbox One, Xbox 360, Xbox, PS4, PS3, PS2, PS1, Wii U, Vita & 2DS...maar natuurlijk ook een NES, SNES, N64, Megadrive I & II, Gamecube , Dreamcast, Atari 2600, Commodore 64, Gamegear, Lynx & alle types van de Gameboy.

Gerelateerde berichten