De AVG, ook sinds als de onze moeten eraan geloven vanaf nu. Gelukkig hadden we al een Privacyverklaring en een Cookies pagina dus dat was voor ons niet veel werk. Maar andere regelgevingen hadden meer voeten in de aarde…en daardoor zijn er een aantal hele drastische beslissingen genomen.

We hebben namelijk alle leden-accounts verwijderd om zo geen persoonlijk informatie van jullie in bezit te hebben. Dus ook de ledenlijst is er niet meer, niet de opgeslagen foto’s, gamertags etc. Het is ook niet mogelijk meer om een account op de site aan te maken. Omdat de grootste interactie met elkaar toch in de Facebook groep is, hopen we dat het (na een korte “wen” periode) niet meer gemist zal worden. Ook geeft Facebook steeds meer handvatten om de groep zo overzichtelijk mogelijk te maken.

Een andere drastische aanpassing is dat jullie niet meer op de site kunnen reageren. De comments staan helemaal uit en ook de oude comments zijn disabled voor toegang. Mogelijk dat Google nog wat oude in de cache heeft, maar dat zal in de loop van de tijd ook verdwijnen. Nadeel is dat de give-aways echt op Facebook en Twitter zullen plaatsvinden. Maar we zullen nu en dan ook via Gleem wat doen of evt met de mogelijkheid om een bericht te sturen voor deelname. Hier zullen ook wij een weg in moeten vinden.

Over berichten gesproken. Als je nu een bericht stuurt zal er gevraag worden naar je toestemming dat wij je mailadres bewaren tot je antwoord hebt gekregen op je vraag, daarna verwijderen we alles. We bewaren geen gegevens en we sturen geen mailings (daarom heb je ook geen mail ontvangen met wat we van jou in het systeem hebben…..we hebben niets) 🙂 . Ook hebben we Google Analytics gestopt, dus ook daar wordt niets meer opgeslagen.

Zo, dat is het wel weer over de AVG. Mis je iets of heb je vragen, laat het ons dan weten!

Over de auteur

Retired Chief Editor & Webmaster

Monique a.k.a. Weerwolff is een echte XboxMamma.... Al jaren actief op de Xbox. Begonnen op de oude consoles net als menig ander gamer; de NES, Atari, Commodore 64 en daarna jaren genoten op de PC met games als Myst, The 7th Guest, The Beast Within, King Quest, en Leisure Suit Larry. Toen de carrière om de hoek kwam kijken heeft ze het gamen even "in de steek gelaten” en heeft met Halo2 het gamen pas weer opgepakt. Inmiddels staan/liggen er een Xbox One, Xbox 360, Xbox, PS4, PS3, PS2, PS1, Wii U, Vita & 2DS...maar natuurlijk ook een NES, SNES, N64, Megadrive I & II, Gamecube , Dreamcast, Atari 2600, Commodore 64, Gamegear, Lynx & alle types van de Gameboy.

Gerelateerde berichten