The Dutch Gamers is flink gegroeid het afgelopen jaar en om het bij te houden hebben we jullie hulp nodig! Ben je gek op games en deel je daarover graag je mening met anderen? Dan horen wij dat graag!

Voor onze gezellige crew zijn we op zoek naar gemotiveerde redacteuren (m/v) vanaf 18 jaar, met een goede beheersing van de Nederlandse taal.  Wij zijn met name op zoek naar gamers die (ook) op de PC en Xbox One gamen en die graag Indie games zouden willen reviewen.

Als redacteur zorg je er onder andere voor dat The Dutch Gamers voorzien wordt van jouw terugkerende reviews. Verder kun je eventueel events bezoeken en streamen van de games die je aanspreken of in overleg met ons uitkiest.

Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die wil doorgroeien als eind-redactie lid. Hiervoor is het noodzakelijk dat je de Nederlandse taal/grammatica perfect beheerst. Je zult tevens als back-up dienen voor game-nieuws via de uitgevers/pr-bureaus.

Deze activiteiten kun je gemakkelijk vanuit je eigen huis uitvoeren en hoeven dus niet al te veel tijd te kosten. Het werk voor The Dutch Gamers is op vrijwillige basis, wat betekent dat je hier geen financiële vergoeding voor krijgt, maar we hebben wel leuke voorwaarden, extra’s en we gaan regelmatig op bezoek bij game gerelateerde bedrijven en beurzen.

Kortom, lijkt het jou leuk om The Dutch Gamers te versterken? Reageer dan door contact op te nemen via Facebook met daarin de volgende gegevens:

– je volledige naam
– je leeftijd (geboortedatum)
– de tijd die je kunt besteden aan het schrijven voor The Dutch Gamers per week
– eventuele schrijf-ervaring
– contact-gegevens (06-nummer of email)
– en een klein stukje over jezelf ter introductie en je motivatie om bij The Dutch Gamers te komen

Wie weet ben jij binnenkort wel redacteur bij The Dutch Gamers en kan iedereen je mening horen!

Over de auteur

Retired Chief Editor & Press contact

Jack a.k.a. Jack Gotti is opgegroeid met de Commodore, heeft daarna langzaam zijn verslaving gevoed met de NES en Game Boy en zoals een echte junk het betaamt is hij ook op zoek gegaan naar het beste dat op de markt is. Vandaar de lange lijst met consoles (in willekeurige volgorde): SNES, Genesis, CD-i, Saturn, PlayStation, Dreamcast, N64, PlayStation 2, GameCube, Xbox 360, Nintendo DS, PlayStation 3, Wii, Wii U en een PlayStation Vita.

Gerelateerde berichten