Waarom zou iemand dit doen?
Dat is een goede vraag en ik heb hier dan zelf ook herhaaldelijk gesprekken met mensen over gevoerd. Ook ik heb namelijk een aantal tattoos waarvan er 2 game gerelateerd zijn. Als ik zelf bedenk waarom ik nu juist een game gerelateerde tattoo heb laten zetten dan kom ik al snel terug op de passie en toewijding die ik voor de game draag.

In mijn geval heb ik een Assassin’s Creed en een Metal Gear Solid tattoo op het lijf. Als ik aan deze games terug denk komt er al snel bij Metal Gear Solid een nostalgisch gevoel naar boven. Ik ben met deze game in aanraking gekomen toen ik net op mezelf ging wonen. De eerste Playstation was net op de markt en ik had me gek gespaard om deze te bemachtigen. Het was echter mijn beste vriend die mij Metal Gear Solid onder de aandacht bracht. We hebben dit spel dan ook eindeloos samen gespeeld. Solid Snake werd een held voor mij en de verhaallijn was/is fantastisch! Al snel werd ik zelf door vrienden Solid San genoemd, een nickname die ik nu al ruim 15 jaar met trots draag. Zelfs collega’s op het werk roepen “Solid” als ze me nodig hebben.

Sinds wanneer?
En toch is er pas sinds 3 weken een MGS tattoo bij mij gezet. Ik wist niet goed wat ik nu precies wilde laten zetten. Het spel kent zoveel goede personages en attributen en uiteraard zet je niet zomaar een tattoo aangezien het ‘for life’ is. En toen werd ineens het Foxhound logo veranderd naar een strakker design en wist ik dat dit het zou gaan worden.

Foxhound logo

ftatoto (2)

Met betrekking tot Assassin’s Creed was mijn keuze makkelijk. Ook vanaf deel 1 werd ik gepakt door de opzet en verhaallijn waar we momenteel elk jaar weer van kunnen genieten.

AC logo

Het logo van AC was voor mij dan ook meteen de tattoo die ik wilde laten zetten. Het logo komt immers bij elk deel weer terug en is op dat gebied tijdloos. Tevens vind ik het zelf leuk, dat beide tattoos, niet heel herkenbaar zijn voor diegene die niets met games heeft en juist heel herkenbaar zijn voor diegene die dat wel zijn. Dat levert vaak leuke reacties op.

tatfoto

Hebben jullie game tattoos of zijn jullie ooit van plan om deze te gaan laten zetten? Wat is jullie verhaal hier achter? Vertel het ons hieronder.

Heb je geen ideeën? Misschien kun je een idee opdoen op deze website, hier staan de 100 meest leuke game gerelateerde tattoos.