Vandaag, een jaar geleden (op de kop af voegde) ik een spel aan mijn verlanglijstje toe. Ik zag toen namelijk op Steam de game Truck Driver aangekondigd worden. Vol verwachting stond deze game het afgelopen jaar op mijn radar aangezien ik erg van Truck sims houd. Helaas werd de ongebruikelijke keus gemaakt om eerst te releasen op console in plaats van op pc. Al is deze keuze goed te begrijpen aangezien de concurrentie op de PC moordend is. Gelukkig kon ik wel aan de slag op de X1. Nou ja, als jullie mijn video review gaan bekijken is het nog maar de vraag of ik hier gelukkig mee was!

 

Conclusie:

Laat me beginnen met te zeggen dat ik het erg dapper vind om een dergelijke game naar console te brengen. Ook is een game in dit genre echt een welkome aanvulling op console aangezien het nog niet echt vertegenwoordigd is.

Als deze release versie een Pre-Alpha build was geweest die we ergens op een gamebeurs mochten testen was ik ook erg hoopvol geweest. Maar we hebben het hier over een release versie en dan schiet de game toch echt enorm tekort.

Zoals jullie in mijn video review konden zien zijn er echt veel problemen. Zo bleek ik zelfs opeens een tien uur aan gameplay kwijt te zijn doordat de save file verdwenen was. Ik ben zelden keihard in mijn oordeel en een onvoldoende geef ik bijna nooit maar ik kan helaas in dit geval niet anders.

Natuurlijk hoop ik ooit nog de PC versie te kunnen gaan reviewen nadat er hard gesleuteld is aan deze game en deze een dikke voldoende te kunnen geven, maar dat is voor nu totaal niet relevant.

Gamers geven nu ergens rond de €40,- uit aan deze game en dan beoordeel ik dus ook wat ze nu op dit moment voor dat geld krijgen, en ik kan dan ook niet anders dan iedereen te waarschuwen om dit geld in je zak te houden of het aan een andere game uit te geven.

Review - Truck Driver
Verdict4
+ Punten
  • Genre was er nog niet op console
- Punten
  • Te veel bugs
  • Saai
  • Lege kleine wereld
4Verdict