Ergens vorig jaar, toen ik nog niet op de PC aan het gamen was, kwam de game Kholat voorbij. En hoe graag ik hem ook wilde spelen, de laptop die ik op dat moment had kon amper Farmville aan. Iets wat ik bij deze game wel heel erg jammer vond, met name omdat er een gigantisch interessant en tevens onbegrijpelijk verhaal achter deze game zit. Gelukkig is de game onlangs ook op de PlayStation 4 uitgebracht en kon ik alsnog de bergen in trekken om mijn weg te banen richting de berg Kohlat.

Review - Kholat (PS4)
Kholat is een game die een geweldig verhaal als rode lijn heeft gebruikt. Ook al zijn dit niet mijn soort games (horror), juist het verhaal heeft ervoor gezorgd dat ik meer wil weten van deze game.
Verdict8
+ Punten
  • Lekker griezelen
  • True story
  • Meer willen weten van het voorval
- Punten
  • Soms geen richtingsgevoel
  • De demonen
8Verdict

Over de auteur

Retired Chief Editor & Press contact

Jack a.k.a. Jack Gotti is opgegroeid met de Commodore, heeft daarna langzaam zijn verslaving gevoed met de NES en Game Boy en zoals een echte junk het betaamt is hij ook op zoek gegaan naar het beste dat op de markt is. Vandaar de lange lijst met consoles (in willekeurige volgorde): SNES, Genesis, CD-i, Saturn, PlayStation, Dreamcast, N64, PlayStation 2, GameCube, Xbox 360, Nintendo DS, PlayStation 3, Wii, Wii U en een PlayStation Vita.

Gerelateerde berichten