Onze crewleden Roberto en Jack hebben het voorbeeld van Farming Simulator 15 gevolgd en zijn ook aan de slag gegaan met een Video Review, deze keer voor Swords & Soldiers II van Ronimo Games op de Wii-U.

Swords and Soldiers II

In deze side-scrolling actie en strategie game van Ronimo Games komen de teams van Redbeard, de aanvoerder van de Vikingen, zijn oude rivaal Blackbeard en de twee strijdlustige groepen: de demonen en de Perzen elkaar tegen op het slagveld. Kijk hieronder de naar de Video Review van Roberto & Jack die hun ervaringen graag met jullie delen.

We hopen dat jullie deze manier van reviewen ook leuk vinden en horen graag van jullie welke games jullie graag op deze manier gereviewed zien op 365Gaming. We blijven ook onze geschreven reviews houden en gaan niet helemaal over naar Video Reviews, maar willen jullie een mix aan opties laten zien.

Er zal snel een nieuwe Video Review volgen, die van Splatoon. De Kinderjury & Jack gaan dan proberen om de Video Review nog meer up te pimpen met een Green Screen 😉 Dus hou de site en ons Youtube kanaal zeker in de gaten.

 

Video Review - Swords & Soldiers II
Verdict7.5
7.5Verdict

Over de auteur

Retired Chief Editor & Webmaster

Monique a.k.a. Weerwolff is een echte XboxMamma.... Al jaren actief op de Xbox. Begonnen op de oude consoles net als menig ander gamer; de NES, Atari, Commodore 64 en daarna jaren genoten op de PC met games als Myst, The 7th Guest, The Beast Within, King Quest, en Leisure Suit Larry. Toen de carrière om de hoek kwam kijken heeft ze het gamen even "in de steek gelaten” en heeft met Halo2 het gamen pas weer opgepakt. Inmiddels staan/liggen er een Xbox One, Xbox 360, Xbox, PS4, PS3, PS2, PS1, Wii U, Vita & 2DS...maar natuurlijk ook een NES, SNES, N64, Megadrive I & II, Gamecube , Dreamcast, Atari 2600, Commodore 64, Gamegear, Lynx & alle types van de Gameboy.

Gerelateerde berichten