Iedereen kent “Rood Kapje” wel van de sprookjes van vroeger. Maar hebben jullie ooit wel eens een moordende Rood kapje gezien? Ik dus niet en dat was één van de redenen waarom Woolfe direct mijn interesse gewekt had na het zien van de trailer.

woolfe

Woolfe is een game ontwikkeld door GriN, een Belgisch Indie game studio. Hij is, zoals veel Indie games tegenwoordig, gestart met behulp van een Kickstarter inzameling. Er was grote animo voor deze game en ik ben zelf ook één van de donateurs geweest, net als ons crewlid Monique a.k.a. Weerwolff.

Voor deze review heb ik besloten het eens anders te doen en ik heb gekozen voor een video review opzet. Dit is de eerste video review bij 365Gaming en we hopen dan ook dat deze manier van reviewen bevalt. Veel kijkplezier gewenst:

Zoals jullie kunnen zien zijn de graphics erg goed uitgewerkt eveneens als de storyline. Ik hoop dat GriN bezig blijft met het maken nieuwe episodes van deze game en dat het vervolg net zo goed is. Het spel is nu alleen nog uitgebracht voor PC, maar de console edities volgen als het goed is snel.

Video Review - Woolfe: Red Hood Diaries
A game with a killer Red riding hood.
Verdict8
+ punten
  • Goede graphics
  • Goede Storyline
- punten
  • Korte game
  • Puzzels zijn soms irritant
8Verdict