Op de bank met Weerwolff

Poeh, alweer een stukje van Weerwolff…wat een spam vandaag 😉 Eerst reviews en toen een give-away…heeft ze niet al genoeg digitaal gekletst?

Nee dus 😛
Het is alweer een tijdje geleden dat ik op de bank ben gaan liggen om te kletsen met jullie….dus ach…vond vandaag wel een goede dag ervoor. Even pauze….koffiemok staat naast me op de bank en overal in de kamer liggen dozen met goodies en spullen om me heen. Voor de mensen die het gemist hebben…ik speel namelijk voor Sinterklaas en Kerstman de afgelopen week en de komende weken.

Niet 1, 2,3 of 4…maar 14 Give-Aways! We zijn begonnen met de Twitch Give-Away en vandaag heb ik de Comic Con Give-Away online gezet.

Ik heb vandaag het pakket van vorige week ingepakt en het pakket gaat vandaag naar de gelukkige winnaar (eentje die haar vreugde zo heerlijk deelt dat wij er ook zelf helemaal blij van worden). En ik heb alles voor het aankomende pakket ook ingepakt. En door het inpakken voel ik me nog meer Sinterklaas en Kerstman…al dat moois dat ik mag weggeven….en dan toch…dat ene moment…het moment van “Ja maar, ik vind het zelf zo leuk!”

Weggeven wat je zelf eigenlijk ook best wel had willen houden voor jezelf…doe ik dat wel eens? Eigenlijk heel erg vaak. We kopen en krijgen heel vaak dingen die ik achteraf toch weer weggeef…aan vrienden…aan crewleden en via Give-Aways. Maar waarom dan weggeven? Omdat het leuk is om anderen blij te maken of om nieuwe mensen naar de site te krijgen (want het kan ook gewoon een zakelijke keuze zijn).

Natuurlijk heb ik achteraf wel eens spijt dat ik iets toch niet zelf heb gehouden…bv als het veel geld waard wordt of dat de persoon die het had gekregen achteraf misschien toch niet de juiste persoon was om het aan te geven. Maar om eerlijk te zijn, meestal ben ik gewoon blij om anderen blij ermee te zien. Want geven is leuk.

Nah, krijgen is ook erg leuk hoor 😉 En kopen ook! Want dat is ook waardoor wij zoveel leuke spullen in de give-aways hebben vaak….omdat kopen zo leuk is! Als ik ergens iets cools zie qua game goodies & merchandise dan moet ik me inhouden om het niet te kopen…voor mezelf…Jack…de kleine meid…vrienden of als Give-Away.

Iedereen die ons een beetje persoonlijk kent weet dat ik daar helaas niet altijd in slaag 😉 Want 365HQ staat vol met mega coole spullen. Figures in plastic houden om ze in mint condition te bewaren doe ik niet aan….ze happen stof bovenop en in de kast zodat ik er elke dag naar kan kijken en er blij van kan worden.

Klein deel van de collectie merchandise op 365HQ

En juist omdat ik er zelf blij van wordt koop ik dus ook regelmatig voor anderen wat goodies….om die ook blij te maken. Want wees eerlijk…als fan van een serie/game/film is het toch extra leuk als je een Funko pop hebt staan van je favoriete character 🙂

Sites als Loot Crate en Nerd Block maken het ons niet gemakkelijker…elke maand dozen met toffe (en vaak unieke) items die de verzamelaar in ons wild maken. Zelf zijn we gestopt met Loot Crate na 8 maanden, niet dat ze niet leuk waren…maar gewoon niet de spullen die we allemaal in de kast willen zetten. Uiteindelijk is 85% van alle spullen in de give-aways gekomen of naar (ex)crewleden gegaan 😉

Funko poppen doen het wel goed bij ons. We hebben er nu een paar (ook 2 exclusieve via Loot Crate) en natuurlijk staan de Borderlands Funko’s al in bestelling (ook al heeft Moxxi haar paarse outfit aan ipv de rode 😉 ). En als ik aanstaand weekend op de Dutch Comic Con loop zal natuurlijk een deel van mijn spaargeld op gaan aan Funko’s of andere toffe items. Want hey…Shut Up and Take My Money is mijn lijfkreet for sure 😉

En ik weet dat ik niet alleen ben….want menig van mijn (game)vrienden deelt de passie van merchandise verzamelen.  Of ze nu allemaal in de verpakking blijven, in een vitrine staan of zoals hier stof happen….we kunnen er niet genoeg van hebben 😉 Nou ja….dat zouden we willen….want helaas gaat er ook veel geld in om 🙁 En dan komen we meteen bij de meeste vervelende beperking bij deze quote…because when they shit and take your money…you’re money is gone 😉 

Ik heb wel van mijn goodies-koopziekte geleerd en probeer selectiever te zijn. Ook de beperkte beschikbare ruimte telt mee.  Dus ja, er zullen nog steeds give-aways komen op 365Gaming, ook omdat we vaak genoeg leuke spullen krijgen ook….no worries. Het zal alleen niet snel meer zo veel worden als met deze 14 bij elkaar ben ik bang….want de volgende keer hou ik het gewoon lekker zelf 😛