De Kinderjury was maar druk de laatste tijd, zo druk dat ze bijna vergeten waren dat er nog een review gemaakt moest worden voor Rabbids Invasion! Dus we moesten 2 leden van de Kinderjury even extra peper met wortels geven 😉 En hier is hij dan, de review 😉

Rabbids Invasion

Ik vond het erg leuk dat wij ook de Rabbids mochten spelen want ik vind ze zooo leuk!! We hebben ook al een Rabbids spel op de Wii-U en die speel ik ook erg graag. De tekenfilms op de TV kijk ik ook heel graag en dit zijn eigenlijk gewoon dat soort filmpjes! Je mag gewoon meespelen met de TV eigenlijk, samen met Rabbids.

Als je gaat beginnen is er een soort van kaart, daar zie je waar je allemaal nog naar toe kan en wat je kan spelen. Je kunt niet zelf kiezen waar je naar toe gaat, elke keer krijg je een nieuw stuk zoals het park, winkelcentrum, stad, boerderij enzovoorts. Je gaat ook allemaal door elkaar, dat is wel grappig.

Als het filmpje begint kun je gewoon kijken en als je wat moet doen dan gaat het filmpje op pauze en dan komt een gekke oma je vertellen wat je moet doen. Het is wel in Engels, dat is jammer, maar het is met plaatjes, dus meestal snap ik het wel gewoon. Er was ook een vriendinnetje van de Kinderjury hier om samen te spelen en soms wist ik niet wat het was maar zij wel, en anders ging ik Mama of Jack vragen.

Elke keer moet je andere dingen doen, soms moet je net zo staan als de Rabbids, soms moet je iets aanwijzen en dus zoeken waar het is, maar wel snel zijn. En soms dat laat de oma een beweging zien die je na moet doen. De camera is niet altijd zo goed, dat is wel jammer. Dan wijs ik wat aan maar dat zegt het spel dat ik het niet doe, dan mis ik de punten, dat is echt niet leuk.

Ik was een paar keer meespelen voor de Kinderjury en het was elke keer heel makkelijk om mee te doen. Met de Kinect en andere spelletjes moet je dan helemaal weer allemaal dingen doen, maar met dit spel kon ik gewoon erbij staan en doe je mee, dat is echt heel goed.

Wat ook super is, is dat je een beetje wel kijkt wie het beste is van wie mee doet, maar alle punten komen wel bij elkaar. Dus dan heb je altijd genoeg punten om naar het volgende level te gaan, dat is fijn. Dus als het niet helemaal makkelijk is, bv als je nog niet zo goed kan gamen of nog klein bent, dan kun je gewoon met iemand spelen zoals je ouders of een broertje, zusje of vriendjes en dan tellen de punten.

Je hoeft niet heel veel ruimte te hebben, maar het is wel beter om de tafel weg te zetten zodat als je met 3 ofzo speelt dat je niet botst. Maar het speelt er leuk met een groepje en dat maakt het spel ook nog leuker!!

Als je de Rabbids op TV leuk vindt, dan is dit echt een super leuk spelletje. Je moet wel de camera hebben, anders werkt het niet natuurlijk. De Rabbids zijn echt heel grappig en ik moet altijd zo lachen als ik het ga spelen. Ook is het best wel als gym soms, dan moet je echt veel bewegen hoor! Dus het is niet alleen zitten en gamen, dat is ook erg leuk en best wel goed voor je.

Als je niet van bewegen houdt, dan is het nog steeds heel leuk, en ook als je ouder bent hoor, niet alleen kinderen. Mama en Jack vinden het ook erg grappig. Mama heeft ook een grote knuffel van een Rabbid en die doet ook altijd de stem van de Rabbids als je het spelletje doet, dat is extra grappig als we het spelen.

365kinderjury


Het is echt een spel waar je vrolijk van wordt. Maar soms dan even minder leuk als de camera het niet goed doet. Als dat helemaal goed was dan had het 5 sterren, maar dan nu 4 sterren zeg maar.

Review - Rabbids Invasion De interactieve TV-serie
Sterren
4.0Totale score