Ik ben maar eens met de tijd meegegaan en heb ook een videoreview gemaakt. En nee, ik zit niet voor een green screen en ik loop ook niet rond met en detective muts op, pijp in de mond en vergrootglas in mijn hand ;). Het is gewoon “saai” een capture van gameplay beelden van het nieuwste avontuur van Sherlock Holmes tezamen met mijn commentaar & mening over The Devil’s Daughter.

Graag hoor ik wat jullie ervan vonden, of ik vaker moet afwisselen met een gesproken review….of het beter bij mijn geschreven stukken moet houden.

Review - Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
Verdict7
+ punten
  • Diversiteit qua gameplay
  • Vermakelijk in geheel
  • Makkelijke achievements/trophies
- punten
  • Extreem lange laadschermen
  • Grafische tekortkomingen
  • Niet vernieuwend genoeg t.o.v. vorige deel
7Verdict