Victor Vran is een action packed, Hack & Slash, Roleplaying game dat magie met wapens combineert. Al vechtende volg je een oud maatje naar Zagarovia waar blijkt dat er een demon infectie heeft plaats gevonden. Je helpt de koningin van haar lasten en leert zo ook andere demon-hunters kennen. Ook al moet je ze soms ook redden.
Victor-Vran

In mijn nieuwe video review vertel ik jullie deze keer over Victor Vran en laat ik snippets van de game zien. De ontwikkelaar: Haemimont Games, is met name bekend van de Tropico games en met Victor Vran hebben ze uiteindelijk een goede keuze gemaakt om te wijken van de games die ze normaal maken. Aan de andere kant kun je je afvragen of ze de strijd met de grote namen zoals Diablo of Torchlight aan hadden moeten gaan. Zelf denk ik van niet, maar kijk vooral mee met mijn video review en wie weet is dit het spel voor jou.

Victor Vran krijgt van mij een 7, dit met name omdat de graphics mooi zijn, ook al zijn de dungeons vaak vrij kort. Ook is het verhaal goed uitgedacht en heb ik veel zin gehad om het spel te blijven spelen. Victor Vran geeft gamers die van een RPG houden maar toch actie willen, een goede uitdaging. Je kan er in ieder geval wel een aantal dagen mee zoet zijn, zeker als je alle achievements wilt halen. Het liefst had ik de game een hoger cijfer willen geven, maar het point en click systeem werkt niet goed. En ik vindt nou eenmaal het besturen van je character een van de belangrijkste dingen van een spel.

 

Review - Victor Vran
Indie Hack & Slash game
Verdict7
+ punten
  • Nette Graphics
  • Goede storyline
  • Leuke stemmetjes
- punten
  • Slecht point & click systeem
  • Korte dungeons
7Verdict