Wat gaat de tijd toch snel voorbij. Alweer bijna twee maanden sinds de laatste Crowdfunding Inside online kwam. En ik mag wel zeggen dat het een enerverende tijd was. Zoals jullie in Episode 2 konden lezen waren er weer een paar hele toffe campagnes. En daar wil ik dan ook eerst even naar kijken. Hebben ze het doel behaalt of konden ze niet genoeg steun verkrijgen. Hier een overzichtje:

  • Deliver Us The Moon: Het was even spannend maar gelukkig wisten ze hun doel te bereiken.
  • Battalion 1944: dit project wist al in de eerste uren hun doel te bereiken en is daar ook flink over heen gegaan.
  • Knights and Bikes: En ook deze game behaalde zijn doel.

Het was dus een mooie tijd voor ons gamers. Erg toffe projecten wisten genoeg backers te vinden en gaan het dag licht zeker zien. Maar welke toffe games hebben deze maand dan onze steun nodig?

Wartile

Dit is de eerste titel waar ik mee wil beginnen. Deze game heeft op moment van schrijven nog  15 dagen te gaan en begint richting de helft van zijn goal te komen. Zei kunnen onze steun dus goed gebruiken.

Het gaat hier om een tabletop rpg die gaat uitkomen op PC en MAC. Wat deze game siert is de toch wel bijzondere graphics en de manier van hoe het speelbord is opgebouwd. Op dit speelbord ga jij met jou figurines de strijd aan. Er valt een heleboel te upgraden en te verzamelen, en met meerdere modes zal je flink zoet zijn. Ben je nieuwsgierig geworden? Check dan even deze kickstart campagne.

Caribbean Conquest

Dit is de tweede game die ik wil bespreken. Deze historische MMORPG heeft nog wel een tijdje te gaan voor dat deze campagne afloopt.

Het gaat hier om een 3D Navel/Pirate game waar jij het als piraat gaat opnemen tegen de rest van de wereld. Met toegang tot verschillende facties ga jij de Caribbean onveilig maken. Elke factie zal zijn eigen haven en hoofdstad hebben die uiteraard te veroveren zijn. Door dat er geen level systeem zal zijn is het des te uitdagender om gebaseerd op skills het tegen andere spelers op te nemen. Wel zullen er skills zijn voor elke class.

Persoonlijk sprak deze titel mij wel aan en daarom deel ik hem met jullie. Kijk voor meer info even op hun kickstart pagina.

Moira

En dan zijn we al weer toe aan de laatste game voor deze episode. En dan wel iets heel anders als voorgaande games. Dit betreft namelijk een game die zich liet inspireren door gameboy tijdperk.

Denk dan aan games als Kirby’s dreamland, Megaman en Wonder boy. Deze actie platformer heeft al groen licht op steam en ook is er al een demo speelbaar die te downloaden is via hun kickstart pagina. De uitdagende puzzels en te ontdekken werelden worden gesierd door de graphics die we herkennen van Nintendo’s eerste consoles. Ik weet niet precies waarom maar om de één of andere reden geloof ik in deze game en lijkt hij me erg tof. Ook nieuwsgierig geworden? Check dan snel hun pagina.

En dat was het dan al weer voor deze maand. Wij blijven de campagnes voor jullie in de gaten houden en komen z.s.m. weer bij jullie terug met een nieuwe Episode.