Zoals jullie al eerder konden lezen in ROBERTO A.K.A. MAGICMYTHIC & DRGAME  ga ik vanaf nu 1x per maand een stukje schrijven waarbij ik dingetjes uitlicht die te maken hebben met onze gameshop. En uiteraard probeer ik daarbij elke maand een leuke speciale 365Gaming aanbieding te maken. Maar voordat ik daarmee begin wou ik deze eerste Episode graag wat vertellen over waarom wij deze game shop zijn begonnen en ook wat meer vertellen over ons zelf.

DR Game

Laat ik eerst eens beginnen om wat te vertellen over ons zelf. Inmiddels zijn Debby en ik alweer 14 jaar samen en hebben al menig game samen verslonden. Toen wij 5 jaar geleden een zoon kregen besloten we om naast het genieten van games ook te beginnen met verzamelen om later een mooie collectie aan onze zoon te kunnen geven en hem ook te kunnen laten zien waar het allemaal mee begonnen is.

Al snel liep deze verzameling flink uit de hand en hadden we heel veel dingen dubbel. Daarmee ontstond het idee om deze dubbele spellen en ander game gerelateerde dingen te gaan verkopen aan andere mensen om zo andere mensen ook te helpen met hun verzameling voor leuke kleine bedragen. En Debby en Roberto’s Gameshop (DRGame) was geboren.

Verzamelen hoeft niet veel geld te kosten. Tuurlijk zijn er games die onbetaalbaar zijn maar wij ontdekte dat de meeste verzamelaars juist net als ons op zoek zijn naar games waar herinneringen aan vast zitten, noem het maar sentiment. Vaak zijn deze games redelijk betaalbaar en wij hebben er onze missie van gemaakt om de goedkoopste aanbieder te zijn in deze games. Vooral omdat in deze tijden iedereen elk dubbeltje moet omdraaien en daardoor dit soort dingen als eerste wegvallen.

Als we dan kijken naar onze eigen verzameling dan genieten we daar elke dag van. Natuurlijk maken wij de meeste game uren op de next-gen consoles maar voor ons zijn dat twee hele verschillende dingen. We zijn gek op special editions en op oude consoles die nog helemaal compleet en in goede staat zijn. Maar ook bepaalde game series proberen wij compleet te maken.

Tot aan nu was het een bewuste keuze om mijn werk voor 365Gaming en DRGame gescheiden te houden. Na goed overleg vonden we toch een goed en ook mooi moment om meer samen te werken op dat vlak en daarmee is dit plan ontstaan. Maar wat kunnen jullie dan verwachten? In ieder geval niet dat ik de hele tijd onze gameshop zal spammen. Om deze rede ga ik elke maand een column schrijven om het daarin te concentreren.

Ik ga proberen elke maand bepaalde games of producten te bespreken die wij op onze shop verkopen. Als voorbeeld ben ik zelf een liefhebber van race games. Je zou dus een column kunnen verwachten over verschillende race games, wat elke game te bieden heeft, wat voor herinneringen ik er aan heb en noem maar op. Bij elke game zal ik dan een linkje plaatsen naar de shop. Maar ook als jullie een verzoek hebben dan bespreek ik die graag in deze maandelijkse column.

Ik ga proberen dit elke keer de eerste week van de maand te doen. Zoals jullie al eerder konden lezen hebben wij alvast voor jullie een leuke aanbieding bedacht om deze samenwerking tussen 365Gaming en DRGame te vieren. Besteed je namelijk €25,- of meer in 1 bestelling dan kan je als coupon code 365Gaming invoeren en krijg je meteen €5,- korting. Houd dus deze column in de gaten want in Episode 2 zullen wij weer een leuke aanbieding hebben speciaal voor jullie.