De zomer lijkt dan toch eindelijk te beginnen en we zijn al weer aanbeland bij de maand Juni. Dit betekend ook dat het weer tijd is voor een nieuwe episode van DRGame. Dit keer anders dan anders want we hebben onze Give-Away met een winnaar maar ook iets nog veel belangrijkers.

DR Game

En met dat belangrijke nieuws wil ik dan ook eerst gaan beginnen voordat we naar de Give-Away gaan. Sinds 2011 zijn wij bezig met onze webshop en hebben al die tijd met veel plezier onze klanten geholpen. Begin vorig jaar kwam er een nieuwe klant aan onze deur die een heleboel dingen veranderden voor ons. Deze nieuwe klant was 365Gaming waar al snel een heel leuk contact mee ontstond. Sindsdien schrijf ik met heel veel passie en liefde reviews en artikelen voor 365Gaming naast dat we onze webshop runnen.

De afgelopen maand kwam ik tot de conclusie dat beide zaken niet meer te combineren zijn op de manier zoals ik het wil doen. Ik wil al mijn tijd en aandacht hebben voor mijn klanten maar ik wil ook al mijn tijd en aandacht besteden aan 365Gaming. Dit kan dus niet te gelijk. Om deze reden hebben wij besloten om aan het eind van dit jaar te stoppen met onze webshop.

DR Game

Dit was een hele moeilijke beslissing maar geen moeilijke keuze. Al vanaf het moment dat ik ben begonnen met het schrijven voor 365Gaming heb ik ontdekt dat hier mijn passie ligt. Maar wat houd dit dan concreet in voor DRGame? DRGame zal niet ophouden te bestaan maar zal verder gaan zonder webshop. Het blijft dus een plek waar wij met gamen bezig blijven. Waar wij een blog gaan bijhouden en waar wij bezig zijn met onze verzameling. (er zal dus nog met regelmaat dingen te koop of te ruil aangeboden gaan worden). Hoe dit er precies uit zal gaan zien weten we nog niet precies maar daar houden we jullie van op de hoogte via onze site en via onze Facebook en Twitter pagina.

Wat er ook veranderen zal is deze column. Tot nu toe verschenen deze episodes in de eerste week van de maand en had het in zekere zin betrekking op onze webshop. Beide dingen zullen gaan veranderen. Ik zal nieuwe episodes blijven schrijven maar dan met een andere invalshoek en niet meer op een vast tijdstip.

En dan komen we toch nog bij de Give-Away. De vraag die wij jullie stelde was wat jullie nog missen op onze webshop. We hebben leuke reacties daarop ontvangen waarvoor onze dank. Omdat wij de keuze hebben gemaakt te stoppen met de shop en daarom de vraag eigenlijk niet reëel meer is hebben wij besloten dat het wel zo eerlijk was om iedereen gelijke kansen te geven.

We hebben daarom alle namen van de inzenders in een grote hoed gedaan en er een naam uitgetrokken.  De winnaar is te lezen op onze webshop. Van harte gefeliciteerd. We zullen het pakket zo snel mogelijk gaan versturen.

Als laatste wil ik iedereen die ons heeft geholpen en heeft gesteund bedanken. We gaan eind dit jaar met een goed gevoel dit hoofdstuk sluiten en aan een nieuw hoofdstuk beginnen.