Wij hebben al bijna alles van Disney Infinity en we spelen het heel vaak. Soms met Mama & Jack en soms met de andere kindjes. We hebben van Disney nu 3 poppetjes gehad om mee te spelen. Het waren poppetjes zonder verhaal waar je mee kunt spelen in de Toy Box: Vanellope & Ralph en Mickey als Tovenaarsleerling. Ik heb samen met mijn vriendinnetje getest wat je allemaal met ze kunt doen en we hebben ook zelf de foto’s gemaakt.

2014-08-21 12.34.59

Ik heb eerst alleen met Mickey gespeeld, hij heeft echte toverkracht en kan met de toverstralen ook de tegen de slechteriken vechten. Als je de allereerste keer Disney Infinity speelt dan speel je ook met hem, daarom is het extra leuk dat ik er nu ook mee mocht spelen. Hij heeft een supermove en dan komen de bezemstelen en de emmers uit de tekenfilm. Het is ook echt de stem van Mickey uit de tekenfilm, dat vind ik echt heel erg leuk.

Je kunt met hem een speciaal avontuur doen in het kasteel (wel een ander kasteel) en dan moet je overal springen en klimmen en vonkjes verzamelen. Soms is het wel een beetje moeilijk, ik kreeg alleen maar brons. Maar het is wel leuk dat je op allemaal verschillende manieren naar boven kunt klimmen. Je komt ook vijanden tegen bovenop. Het is wel jammer dat je niet meer hebt uit de andere tekenfilms van Mickey, want ik vind hem zo leuk.

2014-08-21 12.33.51

Daarna zijn we samen met Vanellope en Ralph gaan spelen (om en om), Eerst gingen we lekker gek doen in de Toy Box, elkaar optillen, heel veel kersenbommen gooien zodat er overal roze wolken waren, dat was heel erg leuk. Als je de Toy Box speelt dan zou het leuker zijn als je daar al meteen meer kunt neerzetten uit de film, want de snoepwereld van Venellope is juist zo leuk! Dan had je overal snoepbomen en zo kunnen neerzetten. Het is nog steeds leuk om zelf je wereld te maken, maar als je alles in de wereld van de film had kunnen doen wat het net een beetje leuker geworden. Met Venellope kun je een beetje glitchen net als in de film en Ralph kan heel hard bonken en slopen.

Het is wel leuk dat de beelden ook in je Hal van de Helden komen, want  zo komt bijna alles daar vol, dat is erg leuk om te zien. Je kunt daar niet zo veel doen in de Hal van de Helden, maar het is wel grappig dan je op de muziek knop drukt en dat ze dan komen dansen.

2014-08-21 12.36.42 2014-08-21 12.38.17 2014-08-21 13.15.30

We zijn ook in de wereld van Veneloppe geweest waar we gingen racen, dat leek wel een beetje op de wereld van de film, dus dat was erg leuk! We moesten 3 rondjes rijden en je kon ook leuk stunten tijdens het racen. We hebben ook even geprobeerd om te racen met Takel, en dat kon ook gewoon! Als je met Ralph ging racen kreeg je de sloopauto met de grote sloopbal, als je als Mickey ging racen kreeg de de auto van de koning uit de film.

Het was niet echt een lang spel, dat was wel jammer, ik snap ook niet waarom je alleen maar dat hebt en niet meer een verhaal zoals bij Cars of Toy Story. Het was iets leuke geweest als je meer had kunnen doen. De snoep karts zijn wel heel erg leuk maar als je meer kon doen dan alleen racen was het leuker.

2014-08-22 20.51.44

Met Ralph zijn wereld kon je net als bij Mickey allemaal hindernissen doen. Soms moest je klimmen en soms met je kersenbom iets kapot maken omdat er dan gele ballonnen waren die je moest verzamelen. Het was best wel lastig en we hadden er maar genoeg voor brons en je moest er wel 30 hebben voor zilver! Het was een beetje moeilijk en zag er ook niet zo leuk uit als bij de wereld van Venellope. Boven had je een paar vijanden, maar dat was niet heel moeilijk.

Disney Ralph

Het was voor mij de allereerste keer dat ik met Disney Infinity had gespeeld en ik vond het erg leuk. Ik snapte eerst niet zoveel van de de wereld die leeg is en waar je moet gaan bouwen, maar daarna ging het best wel. Het was leuk dat je echt gewoon alles zo kon maken en neerzetten, ik wik het graag nog vaker spelen.

Ik heb met alle nieuwe poppetjes gespeeld en ik vond Mickey het leukste, dat meisje was ook leuk, maar ze klonk net als een jongetje. Het leukste van de avonturen vond ik het kasteel van Mickey en daarna het racen. Maar bij alle avonturen was het snel klaar, dat vond ik wel jammer. We hebben het meeste gespeeld in de speelgoed wereld die we zelf hebben gemaakt, dat vond ik echt veel veel leuker.

We zijn daarna ook nog in de wereld geweest van Cars en de Piraten met de andere poppetjes en dat was wel een echt verhaal, dat vond ik leuker. Ik hoop dat ze misschien ook een verhaal gaan maken van Ralph, dat zou nog leuker zijn.

365kinderjury 150x150 Review   Vita Pets

Disney Infinity is erg leuk en je kunt van alles doen met de poppetjes. Gewoon spelen of in de avonturen. Het is wel jammer dat ze niet een echt verhaal hebben, maar toch is het erg leuk omdat ze er ook zo mooi uit zien en het is ook gewoon leuk voor speelgoed.

Daarom is het wel 4 van 5 sterren voor ons.