En de 365Kinderjury heeft niet stilgezeten, ook Mijn Dierenpraktijk in de Zoo hebben ze gespeeld deze keer. Ze hadden al veel andere spellen van Mijn Dierenpraktijk gespeeld en ze verheugden zich op een nieuw deel.

Dierenpraktijk in de Zoo

Er zijn best wel veel spelletjes van Mijn Dierenpraktijk (en ook Mijn Dierenhotel) en ik vind die altijd heeeeeel erg leuk om te spelen. Ik kan best wel goed zorgen voor de dieren en ik vind dieren altijd erg leuk, dus als kinderen dat leuk vinden dan zijn deze spelletjes echt heel leuk om te doen.

Met In de Zoo ga je zorgen voor de dieren in de dierentuin, ik dacht dat dat erg cool zou worden, net als met Zoo-tycoon, maar het is wel jammer dat het eigenlijk niet zo leuk is 🙁 Als je begint bij je beginhuis ziet het er een beetje saai uit, ook niet echt scherp en de poppetjes zien er ook niet zo leuk uit.

Je gaat voor de dieren zorgen in de dierentuin, daarom moet je met de auto naar een gebied (ik had er 2 van de 3). Als je daar bent kun je zien welke dieren hulp moeten hebben. Je gaat ze dan nakijken en soms moeten de dieren naar je gebouw omdat ze te ziek zijn of omdat je nog niet goed kunt zien wat er precies mis is.

Als je dan weer terug bent kun je ze nog beter onderzoeken, extra liefde geven en aaien, verzorgen, eten geven en behandelen als ze ziek zijn. Het is wel een beetje gek als je een leeuw hebt, die moet je verdoven met onderzoeken omdat ie gevaarlijk is, maar als ie dan gaat eten is ie weer wakker en daarna ligt ie weer 🙂 Ook bewegen de dieren een beetje raar soms met het aaien en verzorgen, helemaal de giraffe, die doet dan erg gek met zijn nek, ahahha.

De dieren zelf zien er wel leuk uit, helemaal als de aap gaat eten is het mooi gemaakt. Je kunt ook spulletjes kopen om de plekken waar de dieren zijn mooier te maken, maar daar worden de dieren niet beter van. Met de anderen Mijn Dierenpraktijk spelletjes vond ik de dieren er leuker uitzien en je kon ze ook meer van dichtbij zien.

Als je de opdrachten doet kun je geld verdienen en daarmee kun je eten kopen voor de dieren en medicijnen. Dan moet je naar het gebouw gaan en naar de computer. In het gebouw is ook een bank, als je daar gaat staan ga je slapen en naar de volgende dag. Het is wel een beetje gek dat er geen bed is, dat was wel met de andere spelletjes zo.

Het is ook wel jammer dat je alleen maar je gebouw hebt en niet zoveel meer. Bij de andere spelletjes kon je ook eten, rusten voor je energie, kon je ook extra leren om beter te worden, dat is erg jammer dat je dat nu niet hebt. Het is een beetje saai als ik eerlijk ben. Het is wel in Nederlands, net als met de anderen Mijn Dierenpraktijk, dat is fijn voor de kinderen.

Voor kleine kinderen is het te moeilijk omdat je ook echt beter moet maken met antibiotica en zo, maar voor grote mensen is het weer te saai denk ik. Dus ik denk dat het meer voor kinderen tussen 6 en 10 is, en je moet van dieren houden.

365kinderjury

Review - Mijn Dierenpraktijk in de Zoo
Het is een beetje moeilijk om de sterren te geven voor Mijn Dierenpraktijk In de Zoo, want het is wel leuk, maar ook wel kort en beetje saai, ik geef het 2,5 ster. Als je voor het eerst een spelletje van Mijn Dierenpraktijk gaat spelen, dan kun je beter Mijn Dierenpraktijk of Mijn Dierenhotel eerst spelen.
Sterren
2.5Totale score