365dating

Het is al weer een tijd geleden dat ik in de digitale pen ben geklommen voor het segment 365Dating. Met het warme plakkerige weer is het wel tijd om een nieuw stukje te schrijven 😉 . Vandaag ga ik iets dieper in op het het ideaal voor menig mannelijke (jongere) gamer: de sexy girlgamer.

Hoe vaak het wel niet gezegd wordt door de jongens en heren die ik in de jaren dat ik game heb leren kennen: hoe g**l het wel niet is om een mooie meid te zien gamen en hoe graag ze zo iemand wel niet als vriendin willen hebben. Nu zijn er momenten geweest dat ik er serieus op in ben gegaan, want ja, daar ben je “moeder” voor 😉 …maar dat heb ik inmiddels wel afgeleerd. Want laten we eerlijk zijn, het gaat niet om de controller in de hand als ze deze plaatjes zien 😛 .

Het maakt de heren ook eigenlijk niet veel uit wat de dame vasthouden, een controller, een wapen, een lolly…zelfs een plumeau (met bijpassende pakje) zal de juiste button bij de mannen pushen. Sex sells, dat weet iedereen en zo zal het blijven. En om die reden zullen er dames zijn die de doelgroepen mannelijke prooien weten te bereiken. Maar voor een man met een gamerhart is de sexy gamer natuurlijk extra leuk…net als de voetballers die graag vrouwelijk schoon bekijken en in de rust van de WK naar de Lingerie tegenhanger zapten (want die dames hadden ook niet echte voetbalskills 😉 ).

En de mannen weten natuurlijk wel dat slechts 0,001% van deze dames echt weet hoe een controller werkt. En van die 0,001% die daadwerkelijk een controller kunnen bedienen is het gros ook weer alleen te vinden bij de populaire mannen spellen, want: “Ik ben hardcore gamer want ik heb 2 Call of Duty games die ik alleen MP speel omdat ik zo goed ben en iedereen moet weten dat ik als GIRLGAMER je echt kan OWNEN” 🙂 . De echte gamers die toevallig ook vrouwelijk zijn zullen zich over het algemeen namelijk niet in zulke poses fotograferen….of het is idd voor een cover of artikel waar de draak gestoken wordt met het concept sexy girlgamers.

Maar moeten de heren dan hun zoektocht naar de sexy girlgamer totaal staken? Nee, er is nog hoop! Want door het medium Twitch is er een nieuw arsenaal aan vrouwelijke gamers uit de kast gekomen. De dames die het te ver vinden gaan om op de foto te gaan met een controller tussen de benen met verder niets aan….of likkend de controller bespelen. Maar die wel doorhebben dat met wat extra make-up op en bij voorkeur met iets strakkere t-shirts en decolleté het gamen toch ineens VEEL leuker is 😉 . Of ze nu de game skills op het gebied van shooters laten zien, of de Scary Movie gil kunsten tonen bij de horrorgames…ze trekken massale kijkers…met name mannen die de diepgewortelde wens om een sexy girlgamer als partner te scoren.

De vraag die naar bovenkomt is of dit soort dames (die wel degelijk skills hebben met de games die ze spelen) nu de gamers van het vrouwelijke geslacht een goede of slechte naam geven. Het is dubbel…aan de ene kant zeg ik: if you have it, use it…en dan niet alleen de skills maar ook je uiterlijk. Als je zo meer volgers hebt en mogelijk je hobby nog meer kunt uitvoeren omdat je “succesvol” bent, dan chapeau. Ook is het fijn dat de dames door de aandacht zich fijner in hun vel voelen en hun onzekerheid daar even mee vergeten.

Wat alleen jammer is, is dat de echte vrouwelijke gamers die subtiel online aanwezig zijn en echt een leuk item neerzetten eigenlijk direct al de vraag naar hun hoofd krijgen of ze niet even wat anders willen aantrekken waar de tieten beter zichtbaar zijn. Of als je niet aan het schoonheidsprofiel voldoet een enorme hoop shit over je heen krijgt door trollers. Maar aan de andere kant, zo is het met alles. Ook in de wereld van Cosplay is het het geval dat de echte dedicated cosplayers met de mooiste creaties minder aandacht krijgen dan de dames waarbij de rondingen (echt of synthetisch) beter zichtbaar zijn. It’s just the way the world goes round.

Controller-Love

Als we alleen even verder vragen aan de heren die met volle teugen genieten van het vrouwelijk schoon (met of zonder controller op de verschillende plekken)….dan komt toch wel snel naar boven dat ze eigenlijk gewoon op zoek zijn naar een leuke meid die ook van gamen houdt. Een meid die snapt wat het is om vast te zitten in een level, net die ene collectable niet te kunnen vinden, die boss battle niet te kunnen winnen en alle andere dingen waar games mee kunnen zitten. Oftewel, gewoon iemand die ook van hun hobby houdt (net als de voetballer die het fijn vindt als vrouwlief snapt wat buiten spel is).

Begrepen worden door je wederhelft als het gaat om iets waar je passie voor hebt, ja, dat willen wij dames ook! (lees ook een eerdere 365Dating stuk waar ik dat ook bespreek). En ja, dat we allemaal het stiekem wel leuk vinden dat onze partner een bepaalde dosis sexy-ness heeft…ja, wie wil dat nou niet? Having the best of both world is een goed streven (ook al is het niet altijd haalbaar). Maar sexy op een normale manier en niet met een banaan in de mond op Twitch sexy 😉